Jo Duhan

A+ A A-

Matura Shtetërore 2013

 

Formulari A3, MSH 2013

Udhëzues teknik për aplikimin online të formularit A3 nga maturantët

Udhëzues për formularin A3, Matura Shtetërore 2013

Formulari A3

FATURA PER ARKETIM


Fituesit, raundi I, faza I, faza II, MSH 2013

Fituesit, Raundi I, Faza II

Dorëzimi i dokumentave në IAL për fituesit e Raundit të I-rë Faza II

Lista e kandidatëve fitues, Raundi I - Faza II, për vitin akademik 2013-2014

Piket e fituesit te fundit sipas programeve te studimi, Raundi I - Faza II

 

Fituesit, Raundi I, Faza I

Udhëzues për regjistrimin paraprak online nga kandidatët fitues

Lista e kandidatëve fitues, Raundi I, për vitin akademik 2013-2014

Piket e fituesit te fundit sipas programeve te studimit


Libri i transparencës, MSH 2013

Udhëzues për përdorimin e librit të transparencës

Formulari i korrigjimit të pasaktësive

Udhëzim për plotësimin e formularit të korrigjimit të pasaktësive

Libri i transparencës Berat

Libri i transparencës Bulqizë

Libri i transparencës Delvinë

Libri i transparencës Devoll

Libri i transparencë Dibër

Libri i transparencës Durrës

Libri i transparencës Elbasan

Libri i transparencës Fier

Libri i transparencës Gjirokastër

Libri i transparencës Gramsh

Libri i transparencës Has

Libri i transparencës Kamëz

Libri i transparencës Kavajë

Libri i transparencës Kolonjë

Libri i transparencës Korçë

Libri i transparencës Krujë

Libri i transparencës Kuçovë

Libri i transparencës Kukës

Libri i transparencës Kurbin

Libri i transparencës Lezhë

Libri i transparencës Librazhd

Libri i transparencës Lushnje

Libri i transparencës Malësi e Madhe

Libri i transparencës Mallakastër

Libri i transparencës Mat

Libri i transparencës Mirditë

Libri i transparencës Peqin

Libri i transparencës Përmet

Libri i transparencës Pogradec

Libri i transparencës Pukë

Libri i transparencës Sarandë

Libri i transparencës Shkodër

Libri i transparencës Skrapar

Libri i transparencës Tepelenë

Libri i transparencës Tiranë

Libri i transparencës Tiranë Qark

Libri i transparencës Tropojë

Libri i transparencës Vlorë

Paketë informuese për formularin A2 MSH 2013

Kerkese për vërtetim notash të maturës shtetërore

Udhëzues teknik për aplikimin online të formularit A3 nga maturantët

Udhëzues për formularin A3, Matura Shtetërore 2013

Formulari A3

 

Fituesit, Raundi I, Faza II

Dorëzimi i dokumentave në IAL për fituesit e Raundit të I-rë Faza II

Lista e kandidatëve fitues, Raundi I - Faza II, për vitin akademik 2013-2014

Piket e fituesit te fundit sipas programeve te studimit, Raundi I - Faza II

 

Fituesit, Raundi I, Faza I

Udhëzues për regjistrimin paraprak online nga kandidatët fitues

Lista e kandidatëve fitues, Raundi I, për vitin akademik 2013-2014

Piket e fituesit te fundit sipas programeve te studimit

 

 

Pakete informuese per formularin A2 2013

Udhëzues teknik për plotësimin online të Formularit A2, 2013

Formulari A2

Kuotat sipas programeve të studimeve në IALP

Koeficentët e shkollave të mesme

Koeficentët e lëndeve me zgjedhje

Formula e llogaritjes së pikëve për programet e studimit me konkurs

Formula e llogaritjes së pikëve

Pikët e fituesit të fundit për vitet 2009-2012

Udhëzimi nr 35 për provimet e MSH 2013

Udhëzimi nr 17 dt.17.07.2013 për konkurset

Fatura për arkëtim

Njoftim për zgjatjen e afatit të plotësimit të pikëve mesatare

 

 

Pakete informuese per formularin A2 2012

 

Udhëzime për plotësimin e formularit A1Z

Udhëzime për plotësimin e formularit A1

Ju lutem klikoni mbi ikone per te pare videon udhezuese per plotesimin e formularit A1

 

Formulari


Skema e vlerësimit- Gjuhe Shqipe dhe letërsi 2013, varianti A

Skema e vlerësimit Gjuhë Shqipe dhe Letërsi, Profesionale - varianti A

Skema e vlerësimit Gjuhë Shqipe dhe Letërsi, Gjimnazi - varianti A

Gjuhë Shqipe dhe Letërsi, Profesionale - varianti A

 

Gjuhë Shqipe dhe Letërsi, Gjimnazi - varianti A


Gjuhë Shqipe dhe Letërsi, rezultatet

Gjuhë Shqipe dhe Letërsi, Rezultate 2013


Njoftim për fotokopje të testit Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 2013

Udhëzim për fotokopjen e testit

 

Fatura për arkëtim


Matura Shtetërore 2013- Matematikë, testi dhe skema e vlerësimit për variantin A

Matematike Gjimnazi 2013, Varianti A

Matematike gjimnazi gjuhesor, Varianti A

Matematike profesionale, Varianti A

Zgjidhje Matematike Gjimnazi 2013

Zgjidhje Matematike gjimnazi gjuhesor

 

Zgjidhje Matematike profesionale A


Matematika, rezultatet 2013

Matematikë, Rezultatet 2013


Provimet e lendëve me zgjedhje Z1, Z2 2013

Provimet e lëndëve me zgjedhje Z1Z2, pjesa e I (Anglisht, Biologji, Ekonomi, Filozofi, Fizike e thelluar, Frengjisht, Gjeografi, Gjermanisht, Greqisht, Histori, Histori-Arti, Histori-Baleti, Histori-Muzike)

 

Provimet e lëndëve me zgjedhje Z1Z2, pjesa e II (Italisht, Kimi, Letersi e thelluar, Matematike e thelluar, Psikologji, Qytetari, Sociologji, Spanjisht, Teknologji, Teoria Profesionale, Turqisht)


Njoftim për fotokopje testi Matematikë 2013

Udhëzim për fotokopjen e testit

Fatura për arkëtim

Njoftim për fotokopje testi lëndët me zgjedhje

Udhëzim për fotokopjen e testit

Fatura për arkëtim


Njoftim për aplikim në formularin A2

FATURA PER ARKETIM

 

Për zgjatjen e afatit të plotësimit të pikëve mesatare

 


Programet Orientuese të Maturës Shtetërore  

blue green orange red

Copyright AKP 2015. All rights reserved.